07.06.2019  |  Interior  |  Belysning

Lysande Oslo

Ny lampserie med lätt skandinaviskt uttryck.

Den nya lampserien från Halo Design är uppkallad efter Norges huvudstad samt kombinerar pulverlackerad metall och ljust trä i ett lätt skandinaviskt uttryck.

Lampserien Oslo fokuserar ljuset med sin metallskärm, som är öppen i toppen, där ledning och armatur är fastgjorda med en träbygel. Träet ger lampan ett varmt uttryck och blir en stämningsfull detalj. Serien är tillverkad i pulverlackerad metall med bygeldetaljen i ljust, oljat ekträ. Den kommer i svart och vitt, som golv-, bord- och vägglampa samt pendel i tre olika storlekar. Serien har formgivits av danska Michael Walterdorff och italienska Emanuele Patton, som med egna ord har haft en önskan om att ”skapa en lampa som balanserar minimalism och elegans”.

www.halodesign.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.