16.11.2021  |  Furniture  |  Design

Möbeldesignmuseum summerar fyra år

Sex installationer sammanfattar utställningar

Efter fyra års verksamhet summerar Möbeldesignmuseum i Frihamnen i Stockholm sina utställningar så här långt med sex installationer, en för varje utställning sedan den officiella öppningen i februari 2018. 

Museet, som är ett privat initiativ av formgivarna och arkitekterna Kersti Sandin and Lars Bülow, bygger på parets privata samling och visar omkring 800 möbler av 300 formgivare i kronologisk ordning på enkla lagerhyllor. Tanken är att designstudenter och andra intresserade besökare ska kunna lyfta ner möblerna och studera dem närmare än möbler som visas i stängda montrar. 

www.mobeldesignmuseum.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.