20.12.2019  |  Business  |  Branschnytt

Maison&Objet – kostnadsfri entré för Designbases medlemmar

Var med vid 25-årsjubileet i januari.

Maison&Objet anordnades för första gången 1995 och firar därmed sitt 25-årsjubileum i januari 2020, med huvudtemat Förnyelse. Mässan samlar över 3000 varumärken och 85 000 enskilda besökare, varav mer än 50 procent av besökarna är internationella. 2016 lanserades den digitala plattformen MOM, Maison&Objet and More, som ger en omfattande översikt av nyheter från utställningstillverkare, hantverkare och formgivare.

Som medlem i Designbase ges du kostnadsfritt inträde till Maison&Objet den 17-21 januari 2020 i Paris. Kontakta mässans representant i Sverige, Côme Frachon på Promosalons, enligt kontaktuppgifter nedan, för att ta del av erbjudandet. Antalet gratisbiljetter är begränsat och endast tillgängligt för Designbases medlemmar.

Côme Frachon, telefon: 076 235 2178 eller e-mail: cfrachon@promosalons.com.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.