10.08.2018  |  Business  |  Branschnytt

Mall of Scandinavia utses till Nordens bästa köpcentrum

Ett välbalanserat kvalitetskoncept samt bra blandning i utbudet.

Under våren utsågs Mall of Scandinavia till Nordens bästa köpcentrum 2018 av Nordic Council of Shoppingcenters, NCSC, som årligen delar ut branschpriser i flera kategorier. Prisceremonin hölls i Oslo.

Motiveringen för Mall of Scandinavias vinst konstaterar bland annat att centrumet har ett kvalitetskoncept som är väl balanserat mot marknaden samt en ”imponerande” blandning av butiker, mat och dryck, nöjen samt service.

”Efter att tidigare ha vunnit utmärkelsen Årets Köpcentrum i Sverige känns det otroligt roligt att även kunna kalla oss Nordens bästa köpcentrum. Tillsammans med våra leverantörer och hyresgäster jobbar vi hårt för att skapa en fantastisk besöksupplevelse”, säger Sophie Karls, centrumchef för Mall of Scandinavia.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.