02.08.2019  |  Interior  |  Textil

Manchestermjuka kuddar

Södahl plockar upp nygammalt material.

Manchester är ett populärt material, som nu än en gång har blivit modernt och dessutom har funnit vägen in i hemmet, i form av inredningsprodukter och textilier. Mjuka kuddar i det taktila räfflade materialet är både härliga att röra vid och se på. Som något helt nytt introduceras nu även en snygg rund dyna med rutschsäker baksida, som passar både för klassiska och moderna matbordsstolar. De klassiska kvadratiska kuddarna kommer i färgerna Ash och Golden och har måtten 50 x 50 centimeter, medan den nya runda dynan mäter 34 centimeter i diameter och tillverkas i färgerna Ash, Golden, Teal, Powder och Terracotta.

www.soedahl.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.