28.04.2020  |  Interior  |  Textil

Mattor med historia

Tillverkas av resttextiler på Sri Lanka.

Till den nya säsongen introducerar Lübech Living mattor från Sri Lanka för golv och väggar. På Sri Lanka betraktas ingenting som avfall, utan alla rester kan omvandlas till något nytt och unikt. De nya mattorna tillverkas av rester från textilindustrin, som kombineras i olika färgsättningar. De kan användas som vanliga golvmattor, men även hängas upp på väggen som en vacker prydnad. Mattorna kommer i två storlekar och flera fina färger.

www.lubechliving.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.