23.07.2020  |  Dining  |  Food

Mindre socker, mer smak

Handgjord konfekt från Ærø.

Lakritskonfekten från Hattesens Konfektfabrik är handgjord enligt gammal tradition, på den lilla danska ön Ærø i den sydfynska arkipelagen. Här används enbart de finaste råvarorna, som pulvriserade frystorkade bär och frukter, samt naturliga oljor och aromer. Dessutom är det fokus på mindre socker och istället mer tryck i smaken. Den senaste upplagan är full av vår- och sommarsmaker, som till exempel aprikos, hallon och ros.

www.konfektfabrikken.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.