18.05.2020  |  Business  |  Ledning & drift

Mio lanserar drive-thru

Nygammal tjänst ska minska fysisk kontakt.

Med tanke på behovet av att minimera fysiska kontakter under coronapandemin vill Mio göra det enklare för kunderna att välja leveransalternativ utanför butiken och lanserar den nygamla tjänsten ”drive-thru", tidigare komplement till "hämta i butik". Alternativet, som innebär att kunderna får leveransen direkt till bilen på lastzonen utanför butiken eller utanför varuutlämningen, är valbart på mio.se och kostar ingenting extra.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.