27.11.2019  |  Business  |  Branschnytt

Mio tar superföretagsbrons

Veckans Affärer listar Sveriges starkaste företag.

För femtonde året i rad presenterar tidningen Veckans Affärer Sveriges Superföretag. Mio avancerar från en sjätteplacering i fjol till bronsplatsen i år.

Listan tas fram tillsammans med Bisnode – en totalundersökning av alla svenska aktiebolag, med stenhårda krav där bara en dryg promille platsar. Parametrarna som jämförs är tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering.

”Det är ett otroligt lagarbete vi gör varje dag och jag är så stolt att vara en del av Mio-laget", kommenterar vd Björn Lindblad.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.