26.02.2020  |  Kitchen  |  Accessories

Mjuka siluetter

Nya förvaringskrukor från Eva Solos Nordic Kitchen-sortiment.

De nya krukorna i glas har ett mjukt formspråk, men med ett klart, nordiskt uttryck. De kommer i fyra storlekar i rökfärgat glas. Locket i oljat ekträ bidrar till att understryka den varma känslan, som kommer från de naturliga materialen. Glaset skyddar mot solljus och locket håller 100 procent tätt, vilket gör att krukorna kan stå framme medan innehållets smak och färg bevaras. Glaset tål maskindisk. Locket och läderstroppen kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. Tillverkas i storlekarna 0,7 liter, 1,0 liter, 1,5 liter samt 2,0 liter.

www.evasolo.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.