01.03.2021  |  Business  |  Branschnytt

Mora Armatur utsett till Årets varumärke

Prisat av Dalarna Business

På Stjärngalan som arrangerades av Dalarna Business i slutet av januari fick Mora Armatur ta emot utmärkelsen Årets Varumärke. Motiveringen var att företaget skapat en genomarbetad och stilren strategi och positionerar sig som en ledande tillverkare av VVS-produkter.

”Vi är mycket glada och stolta. För nästan ett år sedan påbörjade vi vår varumärkesresa genom att lansera en helt ny produktserie, där vi utforskade ny innovativ teknik samtidigt som vi fortsatt att möta proffsens krav på design, funktion och kvalitet. Att bli tilldelad denna fina utmärkelse är en bekräftelse på att det vi gör är bra”, säger Malou Carlsson, varumärkes- och sortimentschef. 

www.moraarmatur.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.