24.02.2020  |  Interior  |  Textil

Morgondimma i hallen

Vera & Kyte designar för Heymat.

Det norska dörrmatteföretaget Heymat lanserar nu Dis, en ny kollektion i samarbete med designduon Vera & Kyte. Mattans design har inspirerats av morgondimma, gryningsljus och Norges erkänt vackra natur. Dess lugg består till 50 procent av återvunnen plast, med en undersida i nitrilgummi. Ska hålla industrikvalitet och kommer i tre färgställningar, som har tagits fram för att effektivt dölja/absorbera smuts.

www.heymat.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.