19.09.2019  |  Interior  |  Design

Multifunktionell ljusstake

Designtorget lanserar Breathe.

I samarbete med glasmästaren i kinesiska Quingdao har formgivaren Jon Eliason tagit fram en serie glasprodukter, inspirerade av kinesiska traditionella föremål och anpassade till dagens behov och funktioner. I september lanserar Designtorget ett urval av serien och presenterar då ljusstakarna Pipe och Breathe. Breathe kan fyllas med vatten för att dels ge stabilitet åt ljusstaken, men också fungera som vas för blommor. Blommorna producerar dessutom syre åt det brinnande ljuset.

www.designtorget.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.