27.10.2021  |  Dining  |  Tabletop

Multifunktionell nyhet från Morsø

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Att skapa ligger i människans DNA, och vacker design skapar glädje och energi.

Det vet man på Morsø, där man också har stor kunskap inom tillverkning av produkter med lång livslängd. Det gäller även det nya Kit Salt-och pepparsetet i 100 % FSC-certifierad ek.

                                                               

Vi blir alltmer medvetna om klimat- och miljöutmaningar, och det kräver nytänkande och mod i utvecklingen av nya produkter. På Morsø har hög kvalitet och lång livslängd alltid varit i fokus, och den nya Kit-kvarnen är dessutom ett formfulländat exempel på att god smak aldrig blir omodernt.

God smak på alla sätt

Setet har en keramisk CrushGrind®-kvarn som är utformad för att kunna mala både salt och peppar, liksom alla slags torkade örter och kryddor. Det innebär att kvarnarna kan användas till familjens alla favoritkryddblandningar.

Det är inte bara designen som präglas av god smak. Den moderna, keramiska kvarnen frigör nämligen de eteriska oljorna i kryddorna och gör att hela aromen frigörs. Dessutom kan Kit-setet ställas in på önskad finmalningsgrad, så att du alltid får en optimal gastronomisk upplevelse. 

Grön garanti

Bakom den stilrena designen med sin enkla och klassiska skönhet står designer Jakob Wagner. Kvarnen är 14 cm hög och tillverkad i 100 % FSC-certifierad ek. Det betyder att träet kommer från en FSC-skog, där man inte fäller fler träd än skogen kan producera.

Förutom att vara tillverkad av FSC-ek är Kit också miljövänligare i den betydelsen att kvarnen har otroligt lång livslängd – faktum är att Morsø ger 25 års garanti på de keramiska delarna på denna vackra nyhet.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.