25.06.2020  |  Interior  |  Branschnytt

Muuto öppnar flaggskeppsbutik i Stockholm

Varumärkets första i sitt slag.

I slutet av maj öppnade det danska designföretaget Muuto en flaggskeppsbutik i centrala Stockholm, på Birger Jarlsgatan. Butiken är Muutos första i sitt slag och kommer att sälja varumärkets sortiment av möbler, belysning och accessoarer. Dess yta på 100 kvadratmeter har gestaltats av företagets eget inredningsteam för att kommunicera viktiga kärnvärderingar, som skandinavisk designtradition, med långsiktig estetik, funktionalitet och hantverk i grunden.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.