21.12.2018  |  Business  |  Branschnytt

Myrorna startar e-handel

Ny webbshop är ett samarbete med Tradera.

Second hand-kedjan Myrorna har flyttat ut på nätet. Webbshoppen hittas på Myrornas hemsida, men själva köpen görs på Traderas plattform. Genom samarbetet hålls kostnaderna nere. Överskottet från Myrornas verksamhet går till Frälsningsarmens sociala arbete i Sverige. Till en början kommer varorna att levereras via post, men för framtiden finns skisser på en lösning där kunden ska kunna beställa en vara på nätet och sedan hämta i butik. Sortimentet i webbshoppen känns igen från Myrornas fysiska butiker med allt från kläder, skor, glas, porslin, böcker och husgeråd.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.