01.11.2019  |  Business  |  Branschnytt

Nästa års Retail Experience Live presenteras

Nytt upplägg ska möta branschens utmaningar.

Arrangören Easyfairs har presenterat upplägget för nästa års upplaga av Retail Experience Live, som äger rum på Kistamässan 8–9 september 2020. Fyra fokusområden, Retail Tech, Instore Design, Retail Support och Marketing & Brands, ska omfatta branschens framtida behov, utmaningar, innovationer och villkor.

”Det känns såklart fantastiskt inspirerande och roligt att agera som en plattform, där framtidens handel tar plats och där de viktigaste frågorna diskuteras”, säger Lise Backby Moberg, projektledare för Retail Experience Live.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.