23.03.2020  |  Kitchen  |  Branschnytt

Nästa generations non-stick

Sponsrat innehåll Vad är detta?

På Le Creuset försöker vi ständigt förbättra våra produkter och nu har vi gjort vår testvinnande produktserie Toughened non-stick ännu tuffare.

Denna nya generation non-stick-produkter har en beläggning som är fyra gånger så slitstark då den är förstärkt med t.ex. naturliga mineraler och titanpartiklar.

Le Creusets Toughened non-stick-produkter är optimala för enkel, mångsidig och fettsnål matlagning. Det bästa matlagningsresultatet fås genom att använda råvaror som ska tillagas på låg till medelhög värme, såsom fettsnålt kött från exempelvis fågel, skaldjur eller mjölk- och osträtter.

Den nya generationens produkter med förstärkt beläggning har testats i ett oberoende laboratorium med metallredskap och produkterna gör så att maten inte fastnar och minimalt med fett krävs i matlagningen.

Med serien ges livstidsgaranti mot tillverknings- och materialfel och produkterna är otroligt enkla att rengöra och de är fria från PFOA och PFOS.

Tags: Le Creuset

Mer från Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.se

  • (0) 820 00 85
  • Taastrup Hovedgade 12, 2630 Taastrup, Denmark

Som ett resultat av en starkt förankrad hantverkstradition och ett kontinuerligt fokus på innovation har Le Creuset sedan 1925 varit en erkänd leverantör av köksutrustning i högsta kvalitet. Den runda gjutjärnsgrytan kallad Cocotte (franskt ord för gryta) var den första produkten som tillverkades på fabriken för 90 år sedan. Grytan har löpande förbättrats och är idag världsberömd för sin ikoniska…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.