06.05.2020  |  Dining  |  Tabletop

Naturens egen skönhet

Ny version av Kählers klassiska servis.

En ny klassiker har sett dagens ljus. Hammershøi Poppy sätter blomster på bordet, som en poetisk hälsning från vårens åkermarker. Den nya designen tillför feminin förnyelse åt den vita Hammershøi-servisen. Det är konstnären Rikke Jacobsen, som även ligger bakom illustrationerna på Hammershøis julservis, som nu har tolkat vallmoblommor i vackra akvareller. Med nedtonade färger låter hon blommorna smyga sina vindlande stjälkar kring tallrikar, skålar och muggar i en variation av olika blomningsstadier: från späda knoppar till fullt utblommade kronblad. I servisen ingår mugg, skål och fyra olika tallrikar, med diameter 19, 22 och 27 centimeter, samt djup tallrik med diameter 21 centimeter.

www.kahlerdesign.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.