10.03.2020  |  Dining  |  Tabletop

Naturfiber på bordet

Rice breddar med ny servis.

Som en del av sin High Winter-kollektion lanserar Rice en servis i ett nytt material, melamin med naturfiber.

I det nya materialet finns det både koppar, skålar och tallrikar i fina pastellfärger som aprikos, mint, rosa, ljusgult och ljusblått, som enkelt kan kombineras med andra serviser och produkter från Rice.

Produkterna tillverkas i en blandning av det klassiska Rice-melaminet och naturliga växtfiber. Materialet, som består av minst 52 procent naturfiber, är både praktiskt och slitstarkt.

www.ricebyrice.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.