15.03.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Nordic Steel

EVA SOLO presenterar tre nya och varma kaffenyheter till Nordic Kitchen-serien.

En pressokanna, en vattenkokare och en termoskanna blir en vacker förlängning av den nordiska köksserien, där inspirationen hämtas från de nordiska designtraditionerna som bland annat uttrycks i de eleganta handtagen i ek. Alla tre kannorna är i borstat rostfritt stål med handtag i ek och är 100 procent droppfria.

Pressokannan håller kaffet varmt då den även fungerar som termoskanna. Den rymmer 1,0 liter, vilket motsvarar åtta koppar.
Den nya termoskannan har en trelagers vakuumstålinsats som håller kaffet eller teet varmt längre än vanliga termoskannor och gör termoskannan extra robust. 
Vattenkokarens droppfria hällpip gör det enkelt att hälla upp utan att spilla. Påfyllningen av vatten gör du genom att hälla vatten direkt genom locket som därför inte skall tas av – varken när den fylls eller när det hälls från den. Vattenkokaren rymmer 1,5 liter.

www.evasolo.com  

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.