28.07.2020  |  Furniture  |  Outdoor

Nordiska nyanser till trädgården

Broste Copenhagen utvidgar sin utomhuskollektion och välkomnar en ny serie trädgårdsmöbler, Alton, som präglas av enkelhet och ett lätt uttryck.

Broste Copenhagens trädgårdskollektion Alton består av tio produkter, två bord och åtta olika stolar. Mer specifikt kommer stolen i fyra versioner, en med armstöd, för ökad komfort, en lättare modell utan armstöd, som passar för mindre ytor, samt en unik stol med sits av 100 procent polyesterrep, som kommer med och utan armstöd. Förutom komfort ger repet stolen ett unikt utseende. Både stolarna och borden tillverkas i två färger, Simple Taupe och Castle Rock, som bägge har inspirerats av naturliga och nordiska toner. Stommarna består av rostfri aluminium och alla stolar är stapelbara.

www.brostecopenhagen.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.