09.09.2019  |  Business  |  Branschnytt

Ny marknadschef för Nordiska Kompaniet

Karin Wickberg kommer närmast från Kasthall.

I början av november tillträder Karin Wickberg tjänsten som ny marknadschef för Nordiska Kompaniet. Hon kommer närmast från rollen som marknadschef på Kasthall.

”Jag är mycket glad att få välkomna Karin Wickberg till NK. Hennes breda erfarenhet från retailbranschen och från ledande globala varumärken kommer att vara en stor tillgång för oss”, säger Henrik Andreasson, VD Nordiska Kompaniet.

Karin Wickberg kommer att ingå i ledningsgruppen, där fokus är NKs förändringsprojekt som går in i sin slutfas år 2020.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.