18.08.2020  |  Business  |  Branschnytt

Ny scen för design

Design House Stockholm flyttar till Götgatan.

Lagom till designveckan i Stockholm i augusti öppnar Design House Stockholm ett nytt kombinerat showroom och butik på Götgatan 14. Under några decennier i mitten av 1900-talet inhyste lokalerna en klassisk biograf. Design House Stockholms ambition är att skapa en destination som ger en känsla för den kreativa process som är företagets livsluft, bland annat genom att låta formgivare testa sina idéer i showroomet innan de lanseras som produkter.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.