30.06.2020  |  Dining  |  Tabletop

Ny servis från ett nytt designvarumärke.

F&H lanserar nytt designvarumärke med formgivare Rasmus Falkenberg och den kända matskribenten Anne Larsen.

Det nya varumärket har fått namnet Nudge, som syftar på det moderna ”nudging-konceptet”. Varumärkets första produkt är en elegant servis i mjuk färgskala, som bidrar till att iscensätta mat på ett hälsosammare och mer inbjudande sätt. Servisen har baserats på Falkenbergs känsla för form och funktionalitet, i kombination med Larsens Tender Loving Care-begrepp. Den bjuder in till att älska vardagen och duka på olika nivåer. En varm dryck tillsammans med något litet att äta. En pastarätt med separat sallad. Nudges nya servis är stilren, och de organiskt formade delarna kommer i färgerna Cream, Roseberry, Kale Green och Liquorice, som kan kombineras med varandra.

www.fh-as.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.