30.05.2022  |  Business  |  Ledning & drift

Ny VD för Cervera

Hans Redig Bolin efterträder Odd Sverre Arnøy

Styrelsen i Home Brands AB har utsett Hans Redig Bolin till ny VD för Cervera. Han efterträder Odd Sverre Arnøy som har haft VD-rollen sedan december 2021. Odd Sverre fortsätter sin roll som koncernchef för gruppen och VD i Home Brands Holdings AS.

Hans Redig Bolin har sedan 2013 arbetat i ledande befattningar på Cervera inom logistik, IT och senast i rollen som CFO.

”Med Hans gedigna kompetens och erfarenhet av bolaget är vi övertygade om att vi har rätt ledare för att fortsätta bolagets positiva tillväxt, både i Sverige och internationellt, med en hållbar lönsamhet”, säger koncernchef Odd Sverre Arnøy.

Cervera har under de senaste två åren haft en kraftig tillväxt och ökat försäljningen med 50 procent till 1,5 miljarder SEK. Ökningen har varit störst online, men butikerna har också visat positiva indextal i stort sett varje månad sedan pandemin bröt ut. Lönsamheten har dock försämrats något under det senaste året främst på grund av en svagare bruttomarginal, men även drivet av ökade kostnader generellt.

www.cervera.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.