17.11.2021  |  Business  |  Ledning & drift

Ny VD på Vestre

Stefan Tjust ersätter Jan Christian Vestre

Ett halvår innan öppnandet av Vestres nya miljövänliga möbelfabrik The Plus har VD Jan Christian Vestre tillträtt rollen som Norges nya näringsminister. Vestre har utsett Stefan Tjust, tidigare fabrikschef, till ny VD. Tillsammans med Thomas Sund, vice VD och chef för Oslo-kontoret och arbetande styrelseordföranden Kristoffer Vestre, kommer de att fortsätta Vestres arbete för en grönare och socialt ansvarstagande möbelproduktion.

”Jan Christian har gjort ett strålande jobb som ledare för Vestre. Jag kommer att fortsätta arbeta med hela teamet på Vestre för att skapa sociala mötesplatser för människor över hela världen”, säger Stefan Tjust.

www.vestre.com

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.