13.09.2019  |  Furniture  |  Design

Ny version av Jig, med högre stolsrygg

Massproductions utökar stapelbar klassiker.

Massproductions lanserar nu en ny version av stolen Jig, Jigh High Back, som har fått en högre stolsrygg och bredare sittyta jämfört med originalet. Utmärkande för Jig är ramen, som är konstruerad av tolv stålrör, med kapade ändar, vilket ger ett distinkt designuttryck. Stolen är stapelbar, med stort fokus på komfort och en ljudabsorberande, böjd rygg, som gör den lämpad för offentliga miljöer.

massproductions.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.