27.04.2020  |  Interior  |  Design

Nya färger och detaljer

Stilsäkra uppdateringar från Fild.

Under våren har ukrainska Fild lanserat två nya färger i sin kollektion, Ultra Blue, som presenterades på Stockholms möbelmässa, och nu senast Almond. Också nytt för säsongen är designelementet BLT, vars namn kommer från engelskans ”belt”. BLT utgörs av ett stilrent textilband som ingår i flera olika produkter inom bland annat belysning och upphängning. På bild syns taklampan BLT 1 i Almond.

www.thefild.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.