28.08.2019  |  Interior  |  Textil

Nyanserad dukning

Blomus förbereder inför höstens middagar, fester och mysiga sammankomster, med en ny kollektion av dukar, servetter och löpare i ren bomull eller i en kombination av linne och bomull.

Den nya kollektionen består av två serier, Mesa och Stivo, som ger en mjuk och elegant kontrast till bordets bestick, porslin och glas. Medan Mesa består av ren bomull är Stivo tillverkad av en blandning av bomull och lin. Båda serierna är vävda med två trådar för att ge dem en nyanserad och spännande yta. Mesa kommer i två grå nyanser, Elephant skin/white, och Magnet white. Stivo kommer endast i färgen Magnet white.

Dukarna säljs i tre standardstorlekar, löparen i en storlek och servetterna i en förpackning om fyra.

www.blomus.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.