30.12.2019  |  Business  |  Branschnytt

Nyckelrekryteringar till Offecct

Expanderar efter ägarbytet.

Offecct ägs sedan 2017 av norska Flokk, vilket har gett företaget nya möjligheter att växa. Detta innebär bland annat nyckelrekryteringar i form av Maria Olofsson Karemyr som Brand Manager och Tobias Strålman som Design Lead, som tillträdde i augusti. Tillsammans med det existerande teamet kommer de att fortsätta utveckla innovativa produkter som tillför mervärde, på planetens villkor, samt finnas kvar i debatten kring konsumtion och hållbarhet på olika nivåer. Offecct AB har huvudkontor och produktion i svenska Tibro. Företaget grundades 1990 och har 75 anställda, samt en årlig omsättning på 150 miljoner SEK och försäljning till över 50 länder. Dess fokus ligger på möbler för arbetsplatser.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.