23.06.2020  |  Business  |  Branschnytt

Oslo Design Fair ställs in

Mässan omfattas av regler för offentliga evenemang.

Oslo Design Fair höst 2020 ställs in. Detta beror på att den norska regeringen har ändrat aktuella föreskrifter. Med de nya reglerna omfattas även handelsmässor av att evenemang med över 200 deltagande personer är förbjudna. Syftet med detta är att begränsa spridningen av coronaviruset. För att stötta branschen och ge möjlighet till aktörer att mötas trots den inställda mässan, jobbar Oslo Design Fair just nu med att utveckla alternativa aktiviteter. Nästa upplaga av det fysiska eventet är planerad till januari 2021.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.