27.01.2020  |  Interior  |  Branschnytt

På Tapeten flyttar och utökar

Sju anställda efter två år.

Butiken På Tapeten flyttar till nya lokaler i centrala Skellefteå. Nyinvigningen var planerad till efter Jul. Verksamheten grundades som e-handel av Carin Elvhammar 2017 och har idag sju anställda.

”Jag är jätteglad över att kunna utöka mina ytor och fortsätta satsa i Skellefteå. Idag har vi ett stort utbud av tapeter från såväl märken kunden känner igen som små producenter från hela världen”, säger Carin Elvhammar.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.