13.05.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Pastellfärgad foodie

Rig-Tig lanserar ny serie med elektriska köksmaskiner.

Serien består av en brödrost, vattenkokare, handmixer, kaffekvarn och smoothieblender. Bakom den karakteristiska designen står den väletablerade dansk-kanadensiska designduon Unit 10. Med sin kompakta storlek passar apparaterna bra för compact living och mindre kök, eller i sommarstugan.

Små detaljer, som den integrerade sladdgömman på handmixern, kaffekvarnens behållare i klarglas samt det faktum att man kan ta med sig sin smoothie i farten direkt från blendern, är exempel på seriens identitet, där fokus ligger på funktion. Foodie kommer i en svart och vit version samt en pastellfärgad, begränsad upplaga, som ger ett lekfullt uttryck.

www.rig-tig.com  

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.