16.04.2019  |  Business  |  Branschnytt

Payson lanserar Swish som alternativ

Efterfrågan på mobila betalsätt fortsätter att öka.

Nu lanserar Payson Swish som ett betalningsalternativ via Payson Checkout. Över 6 miljoner svenskar använder Swish för att betala och ta emot betalningar i sin mobiltelefon.

”Både konsumenter och e-butiker har länge efterfrågat Swish i vår betallösning och vårt mål är naturligtvis att tillgodose kundernas behov. Därför är vi glada att äntligen presentera alternativet att betala i efterhand med Swish”, säger Per Bodell, VD på Payson.

Genom att betala sina fakturor med Swish behöver konsumenten inte fylla i långa OCR-nummer och bankgironummer manuellt. När varan levererats och fakturan dyker upp i inkorgen kan man nu istället bara klicka på en knapp och betala den med Swish.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.