07.05.2020  |  Business  |  Branschnytt

Piteå tackar lokala hjältar

Lojala kunder bjuds på presentkort.

Småstaden, Gallerian och VisitPiteå har använt en del av sin marknadsföringsbudget för att tillsammans köpa in 1 500 presentkort till en kostnad av 75 000 kronor. Syftet är att stärka näringslivet i Piteå.

Kunder som handlar för minst 500 kronor eller köper fem produkter i samma butik bjuds på ett presentkort värt 50 kronor. Idén kom från fastighetsägarna Charlotta Wallstén och Christina Skoog som bjöd in VisitPiteå. Initiativet gäller så långt lagret räcker och för max ett presentkort per köptillfälle.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.