10.09.2021  |  Bloom  |  Outdoor

Plantera trädgården på hösten

Redan medan sommaren närmar sig sitt slut och det fortfarande är ljust och milt ute är det dags att förbereda trädgården för vintern och planera nästa års blommor. En av höstsäsongens stora nöjen är att gräva hål för blomlökar i varmt väder under blå himmel. Inte överraskande är att plantera och se något växa en favoritträdgårdsaktivitet som kraftigt ökar trädgårdsnjutningen.
Planteringsglädjen kan grumlas om jorden är hård eller kroppen värker, men det har Fiskars en lösning på. Med rätt verktyg till hands blir planteringen ett skonsamt nöje. Det är nämligen enkelt att sätta lökar med Fiskars innovativa planteringsverktyg som är lätta att använda och ergonomiskt utformade så att användaren skonar rygg och knän.
www.fiskars.com

HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.