17.07.2020  |  Interior  |  Accessories

Pojkminnen

Ett träkast från barndomens drömresor.

Boyhood är ett nytt danskt designföretag, som formger och producerar moderna designobjekt med utgångspunkt i minnen från barndomen. Kollektionen har utvecklats av designer Jakob Burgsø. Den baseras på minnen från när han var liten pojke, samt den fantasi och uppfinningsrikedom som barn generellt sett besitter. De lekfulla produkterna tillverkas i naturmaterial av hög kvalitet, främst ekträ och läder, med utgångspunkt i stolt, skandinavisk hantverkstradition. Som barn finns det inga gränser för vart man kan flyga hän när man har vikt det perfekta pappersflygplanet. Maverick, som ”pappersflygplanet” i ek heter, får påminna om den gång då man bara var ett enkelt kast från att ta sig ut i världen, till långväga länder som Afrika, Amerika eller Kina.

www.boyhood.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.