30.08.2018  |  Dining  |  Tabletop

Ro i ett vattenglas

Ny karaff och dricksglas i design av Rebecca Uth.

Ro lanserar en ny, vacker och enkel karaff och ett dricksglas, båda handtillverkade i munblåst glas designat av Rebecca Uth. Designen inbjuder till flera funktioner. Dels är den rymliga, cylinderformade halsen skön att hålla i. Dels är den så öppen att karaffen lätt kan fyllas med istärningar, citrusfrukter och en myntakvist eller annat. Den enkla cylinderformen bryts av mot ett klot, vilket ger karaffen och dricksglaset ett skulpturalt uttryck. Samtidigt gör den klotformade mittdelen både glaset och karaffen lämpade för vin som behöver luftas.

Den nya karaffen och glaset från Ro finns i tre varianter: en klar version i munblåst glas, en version i klassiskt glas och en organisk version blåst i optiskt glas.

www.rocollection.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.