25.06.2020  |  Dining  |  Tabletop

On the rocks

Glas som förhöjer drickupplevelsen.

En god drink är mer än sprit, mixers och vackert tillsnidad frukt. Det är ett ögonblick av njutning som talar till alla våra sinnen. Ett shot smakar bättre i ett lowballglas, medan njutningen av en longdrink förlängs när den serveras i det obligatoriska highballglaset. Därför introducerar Zone Denmark nu en serie dricksglas i modern design under namnet Rocks. Glasen har formgivits av Mavro & Lefevre, och tillverkas i blyfri miljökristall. De har en enkel konisk form med karaktär, samtidigt som den lämnar plats för styling. Fyra av glasen har massiv botten med en lätt upphöjning, vilket bidrar till en behaglig tyngd i handen samt ger känslan av att glasen svävar på bordet. Två andra glas står på en slank fot, så att bubblor och cocktails ges ett sofistikerat lyft. Hela serien tillför något extra, både till drinkarna och inredningen.

www.zonedenmark.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.