14.07.2020  |  Interior  |  Textil

Rutor kors och tvärs

Geometriska nyheter från Södahl.

Rutmönster och geometri ger ett enkelt och minimalistiskt uttryck. Därför har Södahl lanserat flera rutiga produkter, en duk, förtvättade sängkläder och vardagens diskhanddukar.

Mönstren inkluderar både stora, kvadratiska rutor och små rektangulära, med eller utan grafiska detaljer för att bryta av. Sänglinnet Minimal kommer i storlekarna 140 x 200 samt 140 x 220 centimeter, i färgerna Linen Blue, White, Nature och China Blue.

www.soedahl.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.