21.07.2020  |  Interior  |  Design

Sätt känslor på vardagen

Spring Copenhagen tar in emojis i hemmet.

Spring Emotions är en ny produkt från Spring Copenhagen, formgiven av designduon Mencke och Vagnby, som även står bakom flera andra av varumärkets produkter. De handgjorda kulorna i ekträ kommer med sju olika emoji-motiv, däribland den klassiska smileyn, ledsen smiley, blinkande smiley, smiley med hjärtformade ögon samt tummen upp. En del av överskottet från Spring Emotions investeras i plantering av mangroveskog i samarbete med Global Climate Institute. Träkulorna är tillverkade för hand i Vietnam.

www.springcopenhagen.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.