22.09.2022  |  Interior  |  Trends

Så vill vi ha vårt framtida hem

Förvaring, kök och garage viktigast i Sifo-undersökning

Bra ytor för förvaring, stort kök och tillgång till garage. De är de viktigaste kraven vi ställer på vårt framtida boende. Däremot är hemmaspa och gym något som få prioriterar. Det visar en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av förvaringsföretaget Elfa. 62 procent av de tillfrågade ställer krav på bra ytor för förvaring till det framtida boendet. 60 procent vill ha ett stort kök som även ska kunna fungera som familjens mötesplats. 42 procent vill ha garage medan bara 6 procent vill ha ett hemmaspa. 

elfa.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.