26.10.2021  |  Dining  |  Tabletop

Södahl lanserar fler frestelser från Tiles

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Serien Tiles finns i en mängd olika färger, former och olika produkter som alla har det gemensamt att den vackra designen påminner om plattor som har lagts i ett elegant fiskbensmönster.

Nu utökar Södahl Tiles-familjen med en bordstablett i läcker silikonkvalitet.

De nya bordstabletterna i designen Tiles är ännu ett exempel på Södahls kompromisslösa inställning till kvalitet och design. Med Tiles får du kvalitet och design som är i topp, och silikon-bordstabletterna är ännu ett vackert exempel på vardagslyx som förhöjer alla bord. 

Fina och praktiska

Med inspiration hämtad från det klassiska fiskbensmönstret har Tiles-bordstabletterna ett uttryck som är tidlöst och trendigt på samma gång, och de passar därför in i de allra flesta hem. 

Mönstret, färgerna och den matta finishen ger ett diskret uttryck, medan det praktiska silikonmaterialet gör att bordstabletterna är det självklara valet när du vill skapa dekorativ vardagslyx när familjen samlas för att äta sina dagliga måltider.

Läckra och dämpade färger

De vackra Tiles bordstabletterna mäter 33 x 48 cm och fås i fyra läckra, dämpade färger: Beige, Forest green, China Blue och Grey, som matchar övriga produkter i Tiles-serien – och hösten – på ett vackert sätt.

Tiles bordstabletterna är tillverkade av PBA-fritt silikon och är livsmedelsgodkänt enligt LFGB food grade: En tysk standard för produkter som är i kontakt med livsmedel och som ställer högre krav än vad som görs i resten av Europa.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.