12.11.2020  |  Business  |  Ledning & drift

Søstrene Grene certifierar material

Ansvarsrapport med långsiktiga miljömål

Søstrene Grene har publicerat en ansvarsrapport där företaget redovisar sina långsiktiga miljömål. I slutet av 2021 ska all kartong och pappersförpackningar för e-handel vara FSC®-certifierad. I slutet av 2022 ska alla möbler, leksaker och kökstillbehör vara tillverkade av FSC®-certifierat trä och i slutet av 2022, ska majoriteten av Søstrene Grenes textilier vara OEKO-TEX®- eller GOTS-certifierade.
www.sostrenegrene.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.