06.09.2019  |  Interior  |  Belysning

Saffransgul lampa

Umage utvidgar Asteria.

Umage lanserar nyheter för sin lampserie Asteria, så att serien nu även inkluderar en bordslampa, en taklampa och en ny storlek samt en helt ny färg, Saffron yellow. Den iögonfallande gula färgen ger ögonblicklig energi och värme till rummet. Saffron yellow är uppkallad efter den exklusiva kryddan saffran, som likaså lätt och elegant tillför extra krydda till inredningen. Nyheterna finns till försäljning från oktober 2019.

Nya Asteria Mini kommer i färgerna Saffron yellow, Forrest green, Petrol blue, Ruby red, Pearl white och Anthracite grey.

www.umage.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.