25.03.2020  |  Business  |  Branschnytt

Sagaform får ny vd

Nya varumärken ska integreras i verksamheten.

Christer Hallberg efterträder Anna Lilja som vd för Boråsbaserade Sagaform. Samtidigt förvärvar ägaren New Wave Group designföretaget ON Interiör med varumärkena ByON, Victorian och Vakinme. Christer Hallberg har lång erfarenhet av företagsutveckling från konsultföretaget McKinsey och närmast från vd-posten på ritproduktföretaget Sense.

”Christer är verkligen rätt person för det här jobbet med sin erfarenhet som framgångsrik vd inom grossist- och detaljhandeln. Sagaform är väl positionerat inför framtiden och det gäller nu att integrera de nyförvärvade varumärkena i verksamheten och på marknaden på ett bra sätt”, säger New Wave Groups vice koncernchef Göran Härstedt.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.