09.10.2018  |  Dining  |  Food

Ett miljövänligare alternativ

The Organic Company lanserar återanvändbara förvaringspåsar.

The Organic Company lanserar nu återanvändbara påsar i ekologisk bomull som ett praktiskt och miljövänligt alternativ till plast- och engångsemballage. Det finns otaliga former av engångsemballage till förvaring av matvaror: bland annat papperspåsar, plastpåsar, fryspåsar, folie och hushållsfilm. Varför inte testa något mer hållbart? Påsarna från The Organic Company är tillverkade i finvävd gaze-bomull och försedda med snörlås. Påsarna kan användas gång på gång samt tvättas efter behov.

Påsarna finns i tre storlekar och två färger. De kan användas till frukt, grönsaker, inköp i lösvikt och mycket mer.

www.theorganiccompany.dk

-SSK
 

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.