09.10.2018  |  Dining  |  Food

Ett miljövänligare alternativ

The Organic Company lanserar återanvändbara förvaringspåsar.

The Organic Company lanserar nu återanvändbara påsar i ekologisk bomull som ett praktiskt och miljövänligt alternativ till plast- och engångsemballage. Det finns otaliga former av engångsemballage till förvaring av matvaror: bland annat papperspåsar, plastpåsar, fryspåsar, folie och hushållsfilm. Varför inte testa något mer hållbart? Påsarna från The Organic Company är tillverkade i finvävd gaze-bomull och försedda med snörlås. Påsarna kan användas gång på gång samt tvättas efter behov.

Påsarna finns i tre storlekar och två färger. De kan användas till frukt, grönsaker, inköp i lösvikt och mycket mer.

www.theorganiccompany.dk

-SSK
 

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.