20.02.2018  |  Dining  |  Branschnytt

Samarbete mellan Blue Italian by Spode och Mulberry

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Blue Italian by Spode och modeföretaget Mulberry har i helgen som gick inlett ett samarbete som passar de båda varumärkena utmärkt då de i stort har samma kunder och målgrupp.

Man kommer dock inte kunna köpa Blue Italian produkterna i Mulberry butikerna men vårkollektionen kommer at visas tillsammans med ett urval av Blue Italian produkter runtom Mulberrys flagship stores i Stockholm, Malmö och Oslo här under våren – A Great Partnership between two Heritage Brands! 

Blue Italian by Spode distributör i Sverige, Briscapo, siar om en väldigt ljus framtid och välkomnar samarbetet som kommer att gynna alla återförsäljare av Blue Italian runtom i Sverige och vi förutspår en riktig synergie effekt för båda dessa högklassiga varumärken. 

Tags: Briscapo AB

Mer från Briscapo AB

Briscapo AB

www.briscapo.se

Upptäck det vackra i vardagen på BriscapoDet är bruksföremålen i vår närhet som gör livet lite vackrare, och som får även den enklaste strömming att smaka mer. Vi på Briscapo har förmedlat kristall och porslin av högsta kvalitet från välkända tillverkare i Europa till butiker och restauranger i hela Sverige sedan 1940-talet. I dag står vi för en betydande del av importen av glas och porslin.&…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.