25.03.2022  |  Interior  |  Accessories

SINGLES Go Bag – återvinning med läcker design

Sponsrat innehåll Vad är detta?

De nya, återanvändbara shoppingpåsarna från Zone Denmark fångar tidsandan perfekt. De har tagits fram i samarbete med mencke&vagnby  och förenar kärleken till god design med kraven på större hänsyn till miljön.

Många av har oss i hög utsträckning valt bort plast, men vad är det hållbara, återanvändbara alternativet med en läcker design? Den frågan svarar Zone Denmark nu på med SINGLES Go Bags.  

SINGLES Go Bags är tillverkade i slitstark plast, vilket gör att de kan användas om och om igen. De har handtag, så att de båda kan bäras i handen och över axeln, och har en liten ficka för nycklarna, mobilen osv. När du har plockat upp dina varor ur påsen viker du bara in den i sidofickan. Hopvikt tar den nästan ingen plats och är lätt att ta med sig i väskan, så att du alltid har extra förvaringsplats när du är på språng. 

De fina Go Bags har utvecklats tillsammans med designduon mencke&vagnby, och har grafiska tryck som hämtar inspiration från djurriket. Den ena designen, ”Squid”, lånar strukturer från bläckfiskens speciella anatomi. Den andra, ”Butterfly”, återger de vackra mönstren från fjärilsvingar kombinerat i fina mosaiker. SINGLES Go Bags fås i 12 vackra färgkombinationer som matchar alla outfits.

Om SINGLES

SINGLES är en kollektion med flirtig design, skapad av Zone Design i samarbete med innovativa danska designers. Det är en nytolkning av välkända produkter som inte har satts till världen för att imponera utan för att bjuda in. Singles når ut i butikerna i färgglada droppar – en i taget – där de kommer att charma in sig hos dig som älskar stark och förförisk design. 

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.